PROLJEĆE/LJETO 2019.

Jednostavna frizura koja odgovara baš svakom licu

Frizura koju možete postići u tren oka

Početkom proljeća u svakom kutku tražimo nešto što će instantno osvježiti naš izgled, a upravo je takvih rješenja beauty svijet prepun. Najveću promjenu svog izgleda definitivno postižemo efektnom frizurom, pogotovo kada govorimo o frizuri koja je iz sezone u sezonu apsolutni hit!

Činjenica jest kako danas živimo u poprilično užurbanom svijetu koji nam ne ostavlja puno slobodnog prostora za beauty rutinu. No, ono čega se nikada ne odričemo bez obzira koliko obaveza u danu imali jest prekrasna frizura. Iako se trendovi u beauty svijetu neprestano izmjenjuju, frizura koja je obožavana iz sezone u sezonu je zasigurno kovrčava kosa. Imati prekrasne kovrče želja je mnogih, budući da je riječ o frizuri koja je razigrana, neukrotljiva i jednostavno zove na isticanje, stoga je kao takva idealna za svakodnevna izdanja, kao i za one dane kada se jednostavno želimo osjećati posebno.


Romantične kovrče nije uvijek bilo jednostavno postići, pogotovo kada uzmemo u obzir pretrpanost našeg dnevnog rasporeda zbog kojeg nitko nema vremena satima stajati ispred zrcala. Srećom, Philips je na tržište plasirao novi aparat za automatsko kovrčanje, MoistureProtect Auto Curler koji ne samo da štedi naše vrijeme, već nam pruža izgled kovrča o kakvima smo mogli samo sanjati. Tako možete u tren oka stilizirati željene kovrče, neovisno o tome imate li gustu ili pak tanku kosu bez volumena i bez obzira na to je li vaša kosa kraća ili dulja. Također je riječ o uređaju koji je veliki prijatelj našoj kosi, na način da ju štiti od pregrijavanja, pa tako možete biti sigurni da ju nakon korištenja nećete zateći uništenu!


Foto: Instagram, Zvonimir Ferina
Objavljeno: 29.03.2019. u 16:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p