PROLJEĆE/LJETO 2019.

Jednostavna i chic frizura kao stvorena za proljeće

Look koji morate isprobati!

Dolaskom proljeća mnogo toga se mijenja kada je beauty rutina u pitanju. Zimi je uglavnom naša kreativnost u osmišljavanju upečatljivih frizura podosta ograničena, budući da se moramo prilagoditi nepogodnim vremenskim uvjetima, no već prvim zrakama sunca posežemo za rješenjima koja će našu dosadnu frizuru vratiti u život!

Da dobra frizura u sebi sadrži jednu veliku moć te kao takva može baš svaki outfit učiniti zanimljivijim i boljim dobro je poznato svima. Kako su naši dnevni rasporedi izrazito pretrpani brojnim obavezama, nemamo baš tu privilegiju svakodnevno izdvojiti određeno vrijeme na svoju beauty rutinu, stoga su najbolje one frizure s kojima možete postići željeni efekt u nešto kraćem vremenu. Ove sezone svjedočimo kako su beauty trendovi istaknuli nešto jednostavnije frizure, ali izrazito chic i romantične, a upravo takve su krasile kolekciju poznatog dizajnera Roberta Severa što ju je prikazao sinoć na otvaranju 28. sezone Bipa FASHION.HR-a pod pokroviteljstvom brenda Noelle. Riječ je o niskim messy punđama koje su pomno uređene, ali istovremeno stvaraju dojam opuštenosti i nonšalancije, pa su kao takve idealne za našu užurbanu svakodnevicu i za nešto svečanije prigode.

O ovoj hit frizuri i o načinu njezinog stiliziranja ispitali smo Anitu Mioč (Kevin Murphy Croatia) koja nam je otkrila kako su upravo ovakve messy bun niske punđice s visokim profilom idealne za toplije dane koji su pred nama, budući da je riječ o frizuri koja je istovremeno razbarušena i ženstvena, s naglaskom na ženstveno baš kao što je i sama kolekcija Roberta Severa. Također ova frizura je podignuta na jednu sasvim novu razinu prigodnim accessoriesom poput rajfova, kruna, špangica, čime se stvara zanimljiva igra između nonšalantnosti i elegancije. Nadalje, frizure same po sebi nisu zahtjevne za stiliziranje, a njihovu postojanost definitivno pripomažu Kevin Murphy proizvodi poput Kevin Murphy Anti Gravity spreja koji je savršen za volumen kose, Kevin Murphy Session Spray i Kevin Murphy Bedroom Hair Flexible koji doprinose onom nonšalantnom, ali postojanom looku. Svakako vrijedi isprobati!

Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 20.03.2019. u 11:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p