PROLJEĆE/LJETO 2020.

Koja su 3 omiljena beauty proizvoda naših 'it' djevojaka za vrijeme ljetnih mjeseci?

Istražili smo koje beauty proizvode se isplati imati na kozmetičkoj polici!

Baš kao što je slučaj s modnim komadima unutar našeg ormara, ništa drugačije nije niti kada je riječ o kozmetičkoj torbici. Pravila u odijevanju, kao i u skincare i make up rutini su se uvelike promijenila dolaskom visokih temperatura, pa je tako sve u znaku laganih i prozračnih tekstura, koje nam olakšavaju svakodnevno funkcioniranje. Ako ste još uvijek u potrazi za nešto kraćom i funkcionalnom rutinom, koja vam neće oduzimati puno vremena, a opet će pružati sjajne rezultate, u nastavku zavirite u kozmetičke torbice naših omiljenih 'it' djevojaka, koje su rado podijelile svoju svakodnevnu rutinu!

Za beauty svijet definitivno možemo reći kako je posljednjih nekoliko godina postao poprilično konfuzan, ponajviše zbog toga što svakodnevno susrećemo neke nove brendove i proizvode na policama omiljenih drogerija te tako ulazimo u začarani krug vječnog traganja za proizvodima koji bi možda mogli na našem licu postići onaj besprijekoran izgled, kojem zapravo težimo. Kako bi si olakšali potragu, nije naodmet zaviriti u tuđu kozmetičku torbicu te prispojiti neke favorite koji su se pokazali sjajnima. Tako smo na tjednu mode 30. Bipa FASHION.HR porazgovarali s mladom glazbenicom Nikom Turković o njezinoj make up rutini koja sjajno udovoljava vrućim, ljetnim mjesecima: "Izdvojit ću tri make up proizvoda koja upravo imam na sebi, a to su soap brows za obrve, bez kojeg ne mogu živjeti, Biologique Recherche tonirani serum za lice i Patrick Ta olovka za usta koja mi je promijenila život!" - govori Nika i dodaje "kod mene nisu prisutne baš velike promjene s dolaskom ljeta jer se inače ne šminkam i ne stavljam puder, no u ovom periodu malo više naginjem kremastim proizvodima koji i kada se malo uznojiš izgledaju kao da koža prirodno sjaji" - dodaje Nika.

Nika Turković

West Barn Co The Original Soap Brows, Biologique Recherche Sérum De Teint, Patrick Ta Monochrome Moment Precision Lip Crayon

 Nadalje, svoju skincare rutinu podijelila je s nama i talentirana fotografkinja, Senja Vild: "Iz svog doma ne izlazim bez kreme za lice koja ima zaštitni faktor, točnije Mesoestetic koja ima faktor 50, Labella i bez maskare. Ljeti mi je najvažnije da je koža hidratizirana, sjajna i nahranjena. Općenito preferiram minimalni make up, a ljeti pogotovo! - otkrila nam je Senja.

Senja Vild

Labello, Mesoestetic Dermatological SPF 50 Cream, maskara

 Budući da je modni svijet teško odvojiv od onog beauty, modna stilistica Ivana Pavić također ima svoja tri beauty favorita kojih se ne odriče za vrijeme ljetnih mjeseci: "Meni je važno da imam dobru i hidratantnu kremu za lice, a već neko vrijeme koristim Bioderma Sensibio kremu, koju kombiniram s kremom koja u sebi sadrži SPF, također Bioderminu. Kada je make up u pitanju, ljeti uglavnom na lice nanosim minimalni make up, a apsolutni favorit mi je Bahama Mama Bronzer!" - dodaje simpatična Ivana, a mi se nadamo da će vam ovaj beauty šalabahter biti od velike koristi!

Ivana Pavić

Bioderma Photoderm Spot SPF 50+ UVA 38 krema za lice, Bioderma Sensibio hidratantna krema, Bahama Mama Bronzer

Foto: Instagram, Zvonimir Ferina, Bioderma, Bahama Mama, Labello, Mesoestetic, West Barn Co, Biologique Recherche, Patrick Ta
Objavljeno: 04.07.2020. u 09:51
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p