PROLJEĆE/LJETO 2015.

BIPA FASHION.HR predstavlja službenu kampanju

Duh snažne i samosvjesne žene u fokusu modnog događaja sezone

BIPA FASHION.HR 
Odbrojavanje može početi jer svega par tjedana nas dijeli od najvećeg modnog događaja u regiji - BIPA FASHION.HR-a, koji iz sezone u sezonu okuplja sve veći broj dizajnera, ali i posjetitelja. Ljubitelji mode i modni profesionalci i ove će sezone tijekom pet dana na Zagrebačkom velesajmu uživati u najboljem od domaćeg dizajna te vrhunskoj prezentaciji i neizostavnim zabavama. Ususret ovom modnom spektaklu, BIPA FASHION.HR predstavlja službenu kampanju s prekrasnom Ivanom Vukušić (Talia Model) u glavnoj ulozi. 

Prepoznatljiv po visokoestetiziranim fotografijama i video materijalima koji prate kampanju, kreativni tim pod vodstvom fotografa Franje Matkovića ovog se puta odlučio za dramatičan pristup koristeći crno-bijelu tehniku. U samo dvije nijanse, u minimalističkom stilu, nepogrešivo je prikazan duh snažne i samosvjesne žene, kojoj je moda način izražavanja vlastite osobnosti.
 
„Ovaj put smo se odlučili za klasičan i minimalistički pristup u tehnici kako bi do izražaja došli stajlinzi, frizura, make up te fetish i modni elementi koje smo koristili. U toj jednostavnosti kriju se zapravo snaga i moć žene“, komentirao je kampanju autor Franjo Matković. Styling je osmislila Doris Fatur, a šminka je djelo Kristine Pavlov. Za kosu je zaslužna Andrea Castelli iz frizerskog salona Opium za Kevin Murphy. Žena, koja u ovoj modnoj priči nosi glavnu ulogu, svojim modnim izričajem, svjesna vlastite seksualnosti i oslobođena stereotipnih uloga, ruši modne i društvene tabue.
 
 
Neke od tih tabua na pisti BIPA FASHION.HR-a već su srušili doajeni modne scene koji će i ove sezone pokušati pomaknuti granice očekivanog i izazvati ovacije publike i modne kritike. Među njima su svima poznata dizajnerska imena: Aleksandra Dojčinović, Ivica Klarić, eNVy room, Ivica Skoko, ELFS-i, Ana Maria Ricov, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina design, Krie design, Coded Edge, Morana Krklec, Obekei, HEDRA by Ana Jagić, Ana Bogdan, Vesna Sposa, a prvi put na BIPA FASHION.HR-u ove sezone predstavit će se mladi modni brand Kralj&Krajina.
 
Najveći regionalni modni događaj BIPA FASHION.HR održat će se od 17. do 21. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, na površini većoj od 4000 metara kvadratnih.
 
BIPA FASHION.HR 
BIPA FASHION.HR 
BIPA FASHION.HR
 
 
Foto: Franjo Matković
Objavljeno: 25.02.2015. u 10:34
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p