PROLJEĆE/LJETO 2016.

Dvojac eNVy room iznova osvojio modnu publiku

Još jedna izvrsna prezentacija za početak novog BIPA FASHION.HR-a
 
Sinoć je, 15. ožujka, u 10. paviljonu Zagrebačkog velesajma započela još jedna sezona BIPA FASHION.HR-a, a čast da otvore 21. izdanje najvećeg modnog događanja u regiji, pod pokroviteljstvom optike Ghetaldus, pripalo je dvojcu eNVy room, miljenicima modne publike koja svaku njihovu prezentaciju u zagrebačkoj pisti čeka s nestrpljenjem pitajući se kakvu su nam modnu čaroliju ovoga puta priredili.

Iz sezone u sezonu, čarobni dizajnerski štapić modnog dvojca eNVy room, postaje sve vještiji, a kolekcija mami sve više uzdaha ženske publike koja cijeni njihov prepoznatljiv estetski potpis. Neprikosnovena ženstvenost, zaogrnuta velom damskog chica koji uvijek iznova osvaja nepobjedivim, bezvremenskim šarmom dio je rukopisa koji se svake sezone iznova gradi i potvrđuje. I ovoga je puta eNVy room muza bila dama, femme fatale za kojom se okreću i muške i ženske glave, a u nekoj od, na pisti, viđenih haljina sasvim bismo lako mogli zamisliti neku fantastičnu, zanosnu i fatalnu heroinu filmskog klasika koja osvaja sve pokraj kojih prošeta. U fokusu su nove eNVy room bajke ovoga puta bile ruže koje su se savršeno komplementarno složile s crnom i bijelom bojom koje su vodile glavnu riječ. No, ono što je privlačilo najviše pažnje je čipka koja je činila čitave komade ili pak samo neke djelove odjevnih komada dajući kolekciji, a ruža kao lajt motiv izvrsno je pristajala čipkanim djelovima.
  
 
 
  
Kao i u prijašnjim kolekcijama, Nikica ivančević i Vjeko Franetović, iznova su modnu publiku šarmirali onime u čemu su najbolji – haljinama koje su publici prikazali u paleti različitih izvedbi, savršenih krojeva i u igri materijala, uzoraka i tekstura. No, na pisti nije manjkalo ni drugih odjevnih komada poput hlača popularne 3/4 dužine, elegantnih kombinezona i bluza. Bila je to prava modna poezija, i iznova se nevjerojatna pedantnost posvetila detaljima koji su stavljali točku na i cjelokupnom dojmu – šarmantnim ovratnicima s crnim mašnama, ponekom leopard uzorku, trendi metaliku, raskošnim volanima, zvonolikim rukavima te modnim dodacima poput malenih i elegantnih torbica. Posebnu je pažnju prvukla torbica u bikoloru – crvene i crne boje te zanimljivih ručki koje se mogu mijenjati sukladno outfitima. Inovativno i, prije svega, praktično. Svake sezone ovaj popularni modnin dvojac još malo podigne, ioanko visoko postavljenu, letvicu, a ove su godine potvrdili kako, bez imalo pretjerivanja, zaslužuju epitet: svjetski.
 
   
 
 
 
 
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
 
Cijelu eNVy room kolekciju pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 16.03.2016. u 08:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p