PROLJEĆE/LJETO 2015.

Eklektični glamur Ivice Skoke

Poznati dizajner predstavio novu kolekciju
Ivica Skoko 
Uz taktove neponovljivog hita Gabi Novak s kraja sedamdesetih, Pamtim samo sretne dane, Ivica Skoko otvorio je zadnji, peti dan revija na zagrebačkoj pisti BIPA FASHION.HR-a.
 
Inspiriran bezvremenskom estetikom zlatnog doba Hollywooda i glumačkim divama koje su tada žarile glamuroznim crvenim tepisima, Skoko je predstavio kolekciju, koja pomalo neočekivano, odmiče od raskošnih večernjih izdanja zaogrnutih čipkom kakve smo dosad običavali gledati.
  Ivica Skoko
 
Skokina je vizija i ovoga puta neodoljivo retro i romantična, no prije svega nosiva i urbana. Novitet koji dizajner unosi nalazi se i u nedostatku crne boje koju je ovoga puta zamijenio pastelnim nijansama, toplim tonovima lososa, crvenom, nježno narančastom i rozom.
 
Ivica Skoko
 
Dominantan retro motiv zasigurno su bijele točkice razasute na crvenoj tkanini i krojevi koji nostalgično podsjećaju na minule modne ere, a svoje mjesto pod Skokinim modnim suncem pronašli su i vječno popularni floralni motivi i mašne koje doprinose dojmu ženstvenosti.
  Ivica Skoko
 
Direktno s crvenih tepiha Hollywooda, Skoko je povukao uvijek elegantnu i glamuroznu zlatnu boju koju na pisti kombinira u pomalo nesvakidašnjim kombinacijama s retro bluzama na točkice stvarajući zanimljiv eklektični dojam.
  
Ivica Skoko
 
Materijali igraju glavnu ulogu u ovoj Skokinoj modnoj priči, kombinirani na način spajanja nespojivog, stvaraju jedan interesantan i inovativan amalgam. Bez ikakvih suvišnih modnih dodataka poput nakita i torbica, Ivica Skoko je ovoga puta pustio da njegovi komadi pričaju sami svoju priču, a to je posebno naglašeno upravo kod onih statement komada poput šarenih suknji koje su već same po sebi dovoljno upečatljive i jake da ih ne treba ničime dodatno isticati.
 
Ivica Skoko
 
Niti ovoga puta dizajner nije zaobišao vjenčanice kojima je posvetio zadnjih pet izlaza, no ovoga su puta one ipak ponešto drugačije- više podsjećaju na večernje haljine, u nježnim bojama elegantne su i lijepe u svoj svojoj jednostavnosti.
 
Ivica Skoko
S netom prezentiranom kolekcijom na BIPA FASHION.HR-u Ivica Skoko braniti će hrvatske boje na regionalnom fashion week-u u Beogradu 1. travnja.
 
Ivica Skoko 
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Objavljeno: 22.03.2015. u 08:59
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p