JESEN/ZIMA 2016./2017.

Fantastične frizure i make up na posljednjoj večeri BIPA FASHION.HR-a

Predivne frizure i make up zatvorile modni tjedan

bipa fashion.hr

Šestog i posljednjeg dana ovosezonskog BIPA FASHION.HR-a, odlično finale pripremili su Ivica Skoko, Kristina Burja, Zoran Aragović i Ivica Klarić svojim kreacijama koje su upotpunjene predivnim make upom i frizurama.

Zaista fantastične frizure i make up obilježili su posljednju večer modnog tjedna. Ove sezone službeni make up sponzor BIPA FASHION.HR-a je Maybelline New York – idealan partner zbog inovativnog, kreativnog i pristupačnog izričaja, dok je za make up manekenki zadužen vodeći make up artist Saša Joković. Za frizure manekenki na pisti zadužen je službeni sponzor Kevin Murphy na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić.

bipa fashion.hr

Za reviju Ivice Skoke, Saša nam je rekao kako je inspiracija bila teatralni make up napravljen na fashion način. Obrve su bile jako nacrtane, a eyeliner na gornjem kapku naglašen dok je na donjem kapku i u kutu oka bila bijela olovka. Cijeli look make up artisti zaokružili su tamnim ružem.

bipa fashion.hr

bipa fashion.hr

"Za modele Ivice Skoke odlučili smo se za jako trendi frizuru. Šiške su veliki hit ove godine pa smo od kose manekenki napravili prirodnu šišku koju smo kasnije svezali u trendi punđicu. Za ovaj look koristili smo Kevin Murphy Session.Spray i Shimmer.Shine", objasnila nam je Katica.

Make up look za Krie Design modele bio je jako upečatljiv sa zlatnim detaljima pa nam je Saša detaljno objasnio kako je look nastao.

bipa fashion.hr

"Na usnama su modeli imali berry nijansu ruža, a gornji rub smo obojili u zlatnu boju pa smo zlatne akcente stavili i uz kapak i ispod oka. Ten je bio blago konturiran s dijelovima lica naglašenim highlighterom", rekao je Saša.

Jedna od najzanimljivijih frizura koju smo vidjeli ove sezone bila je za modele Krie Designa. Katica nam je rekla kako su željeli postići big hair look s puno volumena. Frizuru su radili s folijama i Kevin Murphy Session.Sprayem i dobili fantastičan izgled iz 80-ih koji je trenutno jako in.

bipa fashion.hr

"Za modele BiteMyStyle by Zoran Aragović napravili smo smokey eyes look koji je vukao na mačkasti izgled. Usne su bile neutralne, a lice smo blago konturirali i neke dijelove naglasili highlighterom", objasnio je Saša.

bipa fashion.hr

Katica nam je rekla kako su za manekenke Zorana Aragovića napravili poseban dizajn kose. Prednji dio napravljen je s metalnim špangama koja ide uz lice i tako daju geometrijski metalni look na kosi dok je odostraga svezan jako pedantan rep omotan metalnom trakom koja dodatno naglašava geometriju i metal u kosi.

bipa fashion.hr

Kako su komade Ivice Klarića nosili muški modeli, make up je bio prirodan. Saša nam je rekao kako su prikrili podočnjake i nepravilnosti i zapravo postigli no make up look. Katica nam je objasnila kako su modelima pedantno zalizali kosu u stranu s Kevin Murphy Super.Glue i Undressed voskom koji su dali izuzetnu teksturu i sjaj. I tako smo sa sjajnim make up lookovima i upečatljivim frizurama zaključili još jedan modni tjedan. 

bipa fashion.hr

Tanja Konjevod
Foto: Jure Perišić i Dora Šarić

Objavljeno: 16.10.2016. u 12:46
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p