JESEN/ZIMA 2016./2017.

Hollywoodski glam i klasična ljepota na reviji ELFS-a

Predivan make up i frizure na petoj večeri BIPA FASHION.HR-a

elfs bipa fashion.hr

Petu večer BIPA FASHION.HR-a pod pokroviteljstvom Perwolla svoju je kolekciju pokazao dizajnerski duo ELFS.  Predivne kreacije bile su nadahnute nekim prošlim vremenima, a make up i frizure samo su nas dodatno vratili u prošlost.

Ženstveni chic komadi podsjećali su nas na one iz zlatnog doba Hollywooda pa su se make up i frizure tomu prilagodile kako bi dodatno naglasile ELFS kreacije. Ove sezone službeni make up sponzor BIPA FASHION.HR-a je Maybelline New York – idealan partner zbog inovativnog, kreativnog i pristupačnog izričaja, dok je za make up manekenki zadužen vodeći make up artist Saša Joković. Za frizure manekenki na pisti zadužen je službeni sponzor Kevin Murphy na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić.

elfs bipa fashion.hr

"S obzirom na to da su inspiracija za kreacije bila neka prošla vremena, za make up smo se inspirirali klasičnom ženskom ljepotom. Cijelo lice je blago konturirano, a na očima je napravljen lagani smećkasti smokey eyes look koji je naglašen cateye tušem za oči. Kako bi oči još više došle do izražaja, stavili smo umjetne trepavice, a cijeli look zaokružen je klasičnom nijansom crvenog ruža", objasnio nam je Saša.

elfs bipa fashion.hr

elfs bipa fashion.hr
elfs bipa fashion.hr

Frizure su nadopunile make up lookove pa nam je Katica rekla kako je inspiracija bio čisti Hollywood, 40-e i 50-e u najljepšem izdanju. Frizura je rađena tako da je kosa lijepo obrađena s puno sjaja te su napravljeni prekrasno definirani valovi, ali ne oni modernog dizajna nego baš oni koji su se zaista nosili u Hollywoodu 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća. Rekla nam je kako su za ove predivne frizure koristili proizvode Kevin Murphy Anti.Gravity, Staying.Alive i Session.Spray. ELFS djevojke zaista su nas vratile u glamuroznu prošlost u koju bismo se željeli teleportirati da osjetimo kako je uistinu bilo barem na tren.

elfs bipa fashion.hr

elfs bipa fashion.hr

elfs bipa fashion.hr

Tanja Konjevod
Foto: Jure Perišić i Dora Šarić

Objavljeno: 15.10.2016. u 09:58
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p