JESEN/ZIMA 2016./2017.

Neobičan make up i frizure obilježile četvrtu večer BIPA FASHION.HR-a

Odlične frizure i make up na još jednoj modnoj večeri

bipa fashion.hr

Četvrti dan BIPA FASHION.HR-a obilježili su predivni novi komadi ženskih dizajnerica, Gale Marije Vrbanić, Ane Bogdan, dobitnice nagrade Najbolji mladi dizajner by Perwoll - Ivane Janjić, Morane Krklec i Martine Budek, a kako ne bi sve ostalo na modi i frizure i make up bili su zaista odlični.

Mogli smo vidjeti raznolike kreacije, od romantičnih haljina do strogih crnih linija pa su se i ovoga puta make up i frizure prilagodili kreacijama i dodatno ih naglasili. Ove sezone službeni make up sponzor BIPA FASHION.HR-a je Maybelline New York – idealan partner zbog inovativnog, kreativnog i pristupačnog izričaja, dok je za make up manekenki zadužen vodeći make up artist Saša Joković. Za frizure manekenki na pisti zadužen je službeni sponzor Kevin Murphy na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić.

bipa fashion.hr

"Make up za modele koji su nosili kreacije Gale Marije Vrbanić bio je jako prirodan s blagom roskastom bojom na obrazima i usnama te sjajnim jagodicama i počešljanim obrvama. Sličan make up na licu bio je i za modele Ane Bogdan s tim da je razlika u tome što su oči bile naglašene crnim smokey eyes lookom", objasnio nam je Saša.

bipa fashion.hr

bipa fashion.hr

Katica nam je rekla kako su manekenke Gale Marije Vrbanić imale najtraženiju frizuru s modnih pista, wet look za koju su koristili Kevin Murphy Body.Builder pjenu i vodu kako bi postigli trajni izgled mokre kose i kako bi djevojke izgledale kao da su izronile iz mora i stale na pistu. Dodala je kako su modeli Ane Bogdan imali nešto romantičniju i ženstvenu frizuru pa je kosa bila mekano valovita i stavljena na jednu stranu.

bipa fashion.hr

bipa fashion.hr

Ivana Janjić koja je imala svoj debi na BIPA FASHION.HR-u nakon osvajanja titule Najbolji mladi dizajner by Perwoll imala je samo muške modele pa je frizura bila jednostavna i zalizana u jednu stranu dok nam je Saša rekao kako su dečki imali toplo smećkasti smokey look oko čiju i mokri masni look napravljen sjajilom.

bipa fashion.hr

Manekenke Morane Krklec imale su različite make up lookove pa smo na nekima mogli vidjeti crvenu olovku ispod oka, a na nekima zelenu. Ovaj upečatljiv make up look zaokružen je prirodnim tenom i blago sedefastim usnama. 

"Kod modela Morane Krklec napravili su lijepu podignutu punđu koja je rađena s nešto volumena naprijed te je malo geometrijski naglašena s bijelim trakama u kosi", objasnila nam je Katica.

bipa fashion.hr

"Za reviju Martine Budek na usne smo lagano prstima nanijeli ruž u berry nijansi te kremasto rumenilo u sličnoj boji. Oči su bile blago konturirane, a cijelo look zaokružili smo highlighterom visoko na jagodicama", rekao nam je Saša.

Za frizure modela Martine Budek, Katica nam je rekla kako su napravili pletenice koje su dignute i jako lijepo uredno zalizane, a cijela kosa je sjajna i razdijeljena i zaista u romantičnom stilu kao i kreacije koje su modeli nosili.

bipa fashion.hr

Tanja Konjevod
Foto: Jure Perišić

Objavljeno: 14.10.2016. u 13:04
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p