PROLJEĆE/LJETO 2020.

Dinamična igra boja i uzoraka u novoj kolekciji brenda BiteMyStyle by Zoran Aragović

Ljetna kolekcija hrvatskog dizajnera za ženu koja se ne boji igrati s modom
Dizajner Zoran Aragović ne boji se uzoraka i smjelih boja, dapače. Njegove kolekcije uvijek su pravi omjer eklektičnosti boja i zanimljivih krojeva, pa tako ni ove sezone nije nedostajali vibrantnih modela koje će mnoge Hrvatice zasigurno rado prošetati u vrućim ljetnim mjesecima.

Posljednja večer jubilarne 30. sezone Bipa FASHION.HR-a bila je rezervirana za tri velika imena hrvatske mode čiji rad rado pratimo već dugi niz godina. Jedan od njih je dizajner Zoran Aragović i njegov brend BiteMyStyle s kojim nas iznova uspijeva uvesti u vlastiti šaroliki svijet odvažnih dezena i vibrantnih boja te kreacija koje odrasle žene rado podsjećaju da se s modom treba igrati poput malog djeteta.Aragovićeva moda je jednostavna i opuštena te prije svega odvažna. Za njega nikada ne vrijedi ona uvriježena „manje je više“, štoviše. Cruise kolekcija koja je sinoć predstavljena pred brojnom publikom u parku Gliptoteka svojevrsni je nastavak na kolekciju proljeće/ljeto 2020 koju nije dobio priliku prikazati revijalno u ožujku. Ipak, u poznatoj optimističnoj BiteMyStyle maniri, nova kolekcija izvrsno je nastavila estetski kod ove prve pa nas ovo ljeto očekuje miks pastelnih i zemljanih nijansi, ali i pregršt boja i uzoraka uz nezaobilaznu crnu boju.

Ove sezone poigrali smo se glitter elementima i njima dekorirali, primjerice, ovratnike ili detalje na haljinama. Ova cruise kolekcija nastavlja se na tu priču, iako smo ju više „obukli“ u ljetno ruho i podijelili u tri koloristička bloka. Prvi je onaj u nježnim i pastelnim tonovima sa zlatnim i srebrnim detaljima, zatim klasični mornarski elementi poput prugica i sidra u bijelo, crveno, plavim kombinacijama i onaj treći, koloristički najintenzivniji gdje smo kombinirali intenzivne boje i uzorke u kombinaciji s crnom bojom.

Zasigurno najupečatljiviji bili su kupaći kostimi izrađeni "patchwork" tehnikom, a cijelom kolekcijom dominiraju asimetričnost i slojevitost. Aragović je primjer dizajnera koji itekako dobro poznaje svoju publiku pa je tako i ova kolekcija još jedna u nizu onih koja će obilježiti ljeto te ispočetka provesti svaku ljubiteljicu njegovog dizajna kroz svijet boja, uzoraka i spajanja nespojivog.
Foto: Mateja Vrčković
Video: Saša Rodić
Objavljeno: 05.07.2020. u 08:32
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p