PROLJEĆE/LJETO 2020.

BiteMyStyle o novoj kolekciji koja je kao stvorena za zaigranu ženu koja voli uzorke i boje!

Još jedna odvažna kolekcija s prepoznatljivim dizajnerskim potpisom!

Zoran Aragović, ime koje se krije iza brenda BiteMyStyle, uvijek nas iznova osvoji nadasve zanimljivim i drugačijim modnim pričama, stoga nije nikakvo iznenađenje da je i nadolazeća kolekcija jednako unikatna i posebna. Budući da je pred nama jubilarno 30. izdanje Bipa FASHION.HR-a, BiteMyStyle nam je pripremio pravu modnu poslasticu koju, moramo priznati, jedva čekamo pogledati.

Zoran Aragović jedan je od onih dizajnera koji nas potiču na kreativnost, poigravanje modom i koketiranje statement odjevnim predmetima koje odlikuje zaigranost, pregršt boja i uzoraka, ali i krojeva te materijala. Svojevrsni BiteMyStyle modni vrtuljak savršena je sinergija vječne djevojčice i odvažne žene koja se ne boji eksperimentirati, pritom postavljajući apsolutni imperativ na aspekt individualnost. Upravo takva, individualna i odvažna, jest i recenta kolekcija koju ćemo imati priliku vidjeti na 30. izdanju Bipa FASHION.HR-a, a kako bismo se pobliže upoznali sa svim detaljima, u nastavku donosimo maleni 'sneak peek' koji će vas zasigurno oduševiti!

Za početak, neminovno je dotaknuti se pandemije, odnosno poslovanja u spomenutom periodu. Kako je aktualna situacija u svijetu utjecala na Vaš brend?

Situacija s koronavirusom utjecala je na sve nas kako privatno tako, naravno, i poslovno. Kao brendu, najvažnije nam je bilo da budemo i dalje aktivni na društvenim mrežama, s obzirom na to da je dućan bio zatvoren te da sačuvamo kontakt s našim klijenticama. Prodaju smo preusmjerili online, no budući da su da i concept storeovi u Hrvatskoj bili zatvoreni, naravno da se to financijski odrazilo na poslovanje. Sada se napokon polako vraćamo na ono staro i nadamo se najboljem unatoč tome što prognoze za jesen nisu najoptimističnije.Smatrate li da je snalažljivost dizajnera i osluškivanje trenutnih potražnji tržišta, ključni faktori za poslovni uspjeh tijekom krize?

Naravno! Postojala je opcija sve zatvoriti i ništa ne raditi ili zapeti još više i pokušati iz situacije koja nas je zatekla izvući najviše. Zato smo osmislili i maskice za lice s prepoznatljivim šarenim printevima koje su tada bile vrlo tražene. Paralelno, ponovno punimo dućane s kojima surađujemo i pripremamo cruise kolekciju koju ćemo prikazati kroz par dana u sklopu Bipa FASHION.HR-a

Budući da je jubilarna 30. Bipa FASHION.HR odgođena, pred nama je novo izdanje kojem se jako veselimo. Što nam je BiteMyStyle ovog puta pripremio?


Nažalost, kolekciju za proljeće/ljeto 2020 nismo uspjeli revijski prikazati s obzirom na to da je sve bilo odgođeno zbog koronavrusa, ali upravo zato veseli nas ova cruise revija s modelima za ljeto 2020. Budući da se radi o resort/cruise kolekciji, takve su i kreacije. Dakle, vrlo praktične i lepršave, idealne za godišnji odmor, putovanje, boravak na plaži, ali i večernju šetnju ili koktel.


Pregršt boja i printeva, svojevrsni zaigrani modni vrtuljak, neki su od glavnih dizajnerskih smjerova BiteMyStyle-a, stoga nadolazeća kolekcija inspirirana 80-im godinama, savršeno pristaje ideji brenda. Što Vas je inspiriralo i potaknulo da krenete u tom smjeru?

Iz kolekcije u kolekciju trudimo se publici pružiti nešto novo, ali isto tako i zadržati naš prepoznatljivi rukopis. Ove sezone poigrali smo se glitter elementima i njima dekorirali, primjerice, ovratnike ili detalje na haljinama. Ova cruise kolekcija nastavlja se na tu priču, iako smo ju više „obukli“ u ljetno ruho i podijelili u tri koloristička bloka. Prvi je onaj u nježnim i pastelnim tonovima sa zlatnim i srebrnim detaljima, zatim klasični mornarski elementi poput prugica i sidra u bijelo, crveno, plavim kombinacijama i onaj treći, koloristički najintenzivniji gdje smo kombinirali intenzivne boje i uzorke u kombinaciji s crnom bojom.

Možete li izdvojiti ključni komad(e) iz aktualne kolekcije?

Najviše smo se fokusirali na haljine, uglavnom lepršave asimetričnih dužina. Dizajnirali smo i nekoliko modela kupaćih kostima koje kombiniramo s mrežastim kaftanima, ali i suknje koje su nezaobilazni dio naših kolekcija jer ih klijentice rado nose. No, ako moram izdvojiti jedan odjevni predmet, onda su to kako ih ja zovem „košulja haljine“.Kakvoj ženi je namijenjena nova kolekcija? Slobodna sam zaključiti da je to žena koja voli eksperimentirati i koketirati s različitim modnim izričajima?

Klijentice koje nose naše kreacije su one s pozitivom energijom, žene koje znaju da će biti zamijećene, žene koje se vole poigrati modom i one koje imaju samopouzdanja.

Možemo li u kolekciji očekivati i nešto neočekivano za BiteMyStyle?

Kolekciju smo upotpunili unikatnim modelima ručno izrađenih cekera u neobičnim kombinacijama boja i načina pletenja koje se savršeno slažu s lepršavim maksi haljinama.

Foto: PR
Objavljeno: 01.07.2020. u 15:09
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p