JESEN/ZIMA 2019./2020.

Brojni poznati nisu propustili otvorenje Bipa FASHION.HR-a

Slavljenička revija obilježila je prvu večer!

Otvorenje nove sezone najvećeg modnog događaja u regiji, Bipa FASHION.HR-a, izazvalo je veliki interes publike, koja je s velikim nestrpljenjem došla pogledati reviju modne kuće Varteks s kojom se ovaj poznati modni brand konačno vratio u sam vrh modne scene. Slavljenička revija, kojom je Varteks obilježio 100 godina rada na ovim prostorima, izazvala je ovacije publike i pokazala zašto Varteks čeka sjajna budućnost uz novu poslovnu strategiju.

Vizija mode koju je Varteks predstavio na pisti Bipa FASHION.HR-a otkriva smjer koji je kompanija preuzela, a koji je oduševio brojne modne znalce bogatstvom kolekcije, odabirom vrhunskih tkanina, uzoraka i boja te detaljima koji su spoj modernog i klasike. Dizajnerski tim Varteksa predvođen kreativnom direktoricom Martinom Vrdoljak Ranilović otkrio je idealan recept za power dressing u novoj zimskoj kolekciji.

Pri kreiranju kolekcije za sezonu jesen/zima Varteks je u svojoj u viziji imao moderne žene i muškarce koji vole kvalitetu, jednostavnost i funkcionalnu estetiku, s jako stiliziranim finalnim dojmom. Moda se u Varteksovoj bogatoj tradiciji uvijek smatrala stavom, a danas više nego ikad ova modna kuća bogate tradicije postaje sinonim bezuvjetnog povjerenja u modnoj industriji.

Nenad Bakić i Martina Vrdoljak Ranilović

Vinko Filipić i Sanela Seferagić Filipić

Lavanda i Zoran Vakula

Tihana Harapin Zalepugin

Prva večer 29. po redu Bipa FASHION.HR-a dokaz je da domaća moda proživljava ponovni procvat. Nakon spektakularnog otvorenja koje je izazvalo veliki interes medija i javnosti, slijedi uzbudljiv program do kraja tjedna. Svoje kolekcije predstavit će Ivica Skoko pod pokroviteljstvom branda Perwoll, dobro poznati BiteMyStyle by Zoran Aragović pod pokroviteljstvom Philipsa i Robert Sever pod pokroviteljstvom branda Noelle. Također, nove modne kolekcije za jesen/zimu predstavit će i Branka Donassy, Marina Design, KLISAB, Anthony Avangard, Jelena Holec, Spirit by T.B. te Twins pod pokroviteljstvom branda CCC. Hrvatski brand s londonskom adresom, Staša design, ove sezone također predstavlja svoju novu kolekciju zagrebačkoj publici, a prvi put na pisti Bipa FASHION.HR-a nastupit će dvojac Les Emaux.

Ana Petričić Gojanović i Josip Tešija

Zoran Aragović

Branka Donassy s kćeri

Ivan Šarić

Ivica Klarić

Ana Maria Ricov

Nataša Mihaljčišin

Nevena Rendeli Vejzović

Vedrana Ergić

Matea Rozina Nikšić

Nenad Korkut

Vedrana Čaparović

Vanja Ljubić

Ivana Petković Čevra

Iva Mihalić

Saša Joka

Edvin Liverić

Freja i Ognjen Bagatin

Romano Decker

Sara Renar

Ana Ivanović

Damir Markovina

Ivana Antunović Jović

Ivana Delač

Lada Tedeschi Fiorio

Luka Grubišić

Martina Matušin

Teo Perić

Tonkica Zlački

Martina Validžić

Tina Walme

Blaženka Divjak

Ira Berber

Dora Predojević

Foto: PR
Objavljeno: 23.10.2019. u 11:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p