JESEN/ZIMA 2016./2017.

Glamur i luksuz na pisti dvojca ELFS

Popularni modni duo očarao publiku na BIPA FASHION.HR-u

ELFS

Peta večer BIPA FASHION.HR-a, pod pokroviteljstvom Perwolla, bila je rezervirana za samostalnu reviju obožavanog modnog dvojca ELFS kojoj je publika toliko žarko željela svjedočiti da je gledalište ispunila do posljednjeg mjesta. 

Jedna od najposjećenijih revija sezone oduševila je prisutne profinjenom vizijom glamura i luksuza koji je bio beskompromisno utkan u svaki odjevni komad, od chic dnevnih lookova pa sve do onih večernjih koji su podsjećali na zlatno doba Hollywooda. U fokusu kolekcije iznova su bile haljine različitih formi, no jakne nadopunjene bogatim krznom, fini i meki puloveri te elegantni kaputi stegnuti u struku vodili su podjednako dominantnu riječ. Uigrani dizajnerski dvojac, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, i ovoga se puta vješto poigrao svojom verzijom recentnih trendova pa su pistom prošetale brojne plisirane suknje i haljine popularnog metaliziranog sjaja - od puderastih do bakrenih i srebrnih pa sve i crnih tonova.

ELFS

ELFS

Uzdahe ženskog dijela publike posebno su mamili komadi izrađeni od raskošnih materijala bogatih tekstura poput finih i uvijek romantičnih čipki, interesantnih reljefnih vezova te brokata. Popularni dizajnerski dvojac u krojenju svoje modne priče nije zaboravio na detalje pa je svoje lookove nadopunio malenim torbicama i remenjem koje naglašava žensku siluetu. Modni duo nije zaboravio niti svoje muške obožavatelje pa je muški dio kolekcije odjenuo u casual ali upečatljive komade poigravši se military uzorkom i klasičnim krojevima traperica kao i uvijek popularnim hoodiecama i parkama stvorenima za hladnu sezonu. I ovoga su puta ELFSi dokazali zašto imaju toliko poklonika, pa smo uvjereni kako će i ova netom prikazana kolekcija nestati s vješalica u rekordnom roku.

ELFS

ELFS

ELFS

ELFS

ELFS

Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS Video Production

Sve komade iz kolekcije pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 15.10.2016. u 09:00
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p