JESEN/ZIMA 2017./2018.

Glamurom i dramom Ivica Skoko proslavio 20. godišnjicu rada

Poznati dizajner iznova očarao publiku na pisti BIPA FASHION.HR-a

Pretposljednji je modni dan jubilarne 25. sezone BIPA FASHION.HR-a bio rezerviran za još jedno veliko slavlje. Naime, pred očima zagrebačke modne publike i velikog broja vjernih obožavatelja njegova dizajna, velikih dvadeset godina stvaranja obilježio je jedan od najpoznatijih domaćih dizajnera i kralj glamuroznih izdanja s crvenih tepiha, Ivica Skoko. 

Fantastičnom samostalnom revijom, pod pokroviteljstvom brenda Perwoll, Ivica Skoko je publiku počastio još jednom modnom čarolijom te je tako iznova dokazao kako stoji na samom vrhu kada su u pitanju glamurozna večernja izdanja u kojima se svaka žene uvijek osjeća kao diva. Njegova dvadesetogodišnja misija da žene čini lijepima kulminirala je sinoć na pisti BIPA FASHION.HR-a jednom predivnom modnom pričom u kojoj se miješala vještina, talent, promišljenost oko svakog detalja i, naravno, strast koja isijava iz baš svake Skokine prezentacije na pisti. Svaka haljina bila je, u Skokinom stilu, pedantno izrađena, a svaka je sitnica bila na svome mjestu. Pistom su tijekom revije prodefilirali različiti stilovi pa je u novu viziju Ivice Skoke bila utkana doza drame, ali i doza neizostavne ženstvenosti i nježnosti. Moćne crne kreacije miješale su se s floralnim motivima i nježnim bojama, glitterom i Skoki omiljenom čipkom.

Sa svojom suradnicom Ivanom Bilandžijom Billy, Ivica je pistom pustio modele stilizirane na ponešto urbaniji način. No, što se modela, koji su obilježili dvadeset godina rada, tiče najzanimljivija je bila igra punih i transparentnih materijala koja je u priču unijela uvijek poželjnu dozu provokacije i seksepila. Iako dizajner uvodi nove elemente, on ipak ostaje dosljedan svom prepoznatljivom estetskom izričaju zbog čega, na koncu, toliki i vole njegov dizajn. Svoje omiljene modne ere, četrdesete i pedesete godine prošlog stoljeća, i ovoga je puta Skoko provukao kroz krojeve svojih fantastičnih kreacija. No, ono što će svakako ostati upamćeno su ovacije publike koja je s oduševljenjem pozdravila dva desetljeća stvaranja ovog dizajnera koji će nas u narednim desetljećima, zasigurno, još nebrojeno puta oduševiti.

Ivica Skoko

Sve komade iz nove kolekcije pogledajte u galeriji:

Foto: Mateja Vrčković

Video: VTS Video Production
Objavljeno: 28.10.2017. u 08:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p