JESEN/ZIMA 2018./19.

Glamurozna izdanja brojnih poznatih na reviji Ivice Skoke

Majstor glamura oduševio publiku

Ivica Skoko već je dva desetljeća sinonim za ženstvene i glamurozne večernje haljine. Njegova osnovna nit vodilja je da kreira haljine u kojima se žene izgledaju i osjećaju se posebno. Ništa manje publika nije očekivala ni od nove kolekcije prikazane u petak na Bipa FASHION.HR-u gdje je Skoko održao reviju pod pokroviteljstvom branda Perwoll. Uzbuđenje i iščekivanje nisu skrivale ni brojni poznati gosti koji su došli podržati svog omiljenog dizajnera.

Bojana Gregorić, Jadranka Sloković, Ana Maras Harmander, Nives Celzijus, Ana Begić Tahiri, Olja Vori, Ankica Dobrić, Nela Kocsis, Miran Kurspahić i mnogi drugi tako su postali dio još jedne Skokine glamurozne priče. Osim što su samoj reviji nazočile, mnogobrojne dame bile su i odjevene u neke od Skokinih najboljih kreacija i time dale jasnu podršku dizajneru čija ih je nova kolekcija, zasigurno, oduševila. Pretposljednja večer najvećeg modnog događaja u regiji tako je okrunjena glamuroznim večernjim haljina, mnogobrojnom publikom i još jednom blistavom kolekcijom hrvatskog dizajnera.

Bipa FASHION.HR danas ulazi u samu završnicu te će se večeras održati pet revija svima dobro poznatih dizajnera (Ana Maria Ricov, Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Mateyaneira), a tjedan mode zatvorit će Ivica Klarić koji ovom revijom obilježava 15 godina karijere.


Bojana Gregorić i Nela KocsisTihana Harapin Zalepugin


Miran Kurspahić


Paula Sikirić

Foto: Zvonimir Ferina, Mateja Vrčković
Objavljeno: 27.10.2018. u 09:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p