PROLJEĆE/LJETO 2020.

Glamurozna kolekcija Ivice Skoke za žene koje se žele osjećati kao dive!

Majstor bridal i svečanih večernjih haljina pokazao je zašto ga njegova publika toliko obožava
Na prste jedne ruke moguće je nabrojati hrvatske dizajnere koji večernju modu mogu učiniti tako dobrom, a jedan od njih je dizajner Ivica Skoko. Finalna večer jubilarne 30. sezone Bipa FASHION.HR-a tako je zatvorio dugogodišnji miljenik publike i to pokazujući nam ispočetka zašto je njegov dizajn jedan od onih na kojim žene uzdišu.

Povratak na originalne postavke. Tako bi opisali novu Skokinu kolekciju budući da je dizajner predstavio kolekciju u potpunosti posvećenu glamuroznim svečanim haljina. Upravo je taj dizajn dizajnerova glavna niša i najveće oružje i Skoko to odlično prepoznaje.

Nimalo neočekivano, svaka kreacija koja je prošetala pistom primjerak je intenzivnog ručnog rada i pomnog oka za detalje. Duge, pripijene haljine koje savršeno prate liniju tijela te impozantne krinoline decentno naglašavaju žensku siluetu, a odabir materijala poput bogate čipke i nizanja perlica cijeloj kolekciji pridali su glamur po kojem je Skoko poznat.Zasigurno najupečatljiviji bio je niz haljina u bijeloj boji kojim je dizajner zatvorio reviju, a jedinstvene se po načinu izrade i pregršt detalja. Točnije, s gotovo mikroskopskim izrezima tkanine, dekonstrukcijom čipke i geometrijskim nizanjem sjajnih ljuskica, perja i bisera postignut je 3D efekt teksture haljine u pokretu. Ujedno seksepilna i romantična, ova kolekcija još je jedna u nizu koja će svaku obožavateljicu Skokinog dizajna učiniti da se osjeća u potpunosti kao glamurozna diva.


Foto: Mateja Vrčković
Video: Saša Rodić
Objavljeno: 05.07.2020. u 09:24
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p