PROLJEĆE/LJETO 2019.

Što se krije iza vrata showrooma majstora glamura?

Ivica Skoko predstavit će novu kolekciju samostalom revijom na Bipa FASHION.HR-u
Ivica Skoko, majstor glamuroznih haljina, samostalnom revijom pod pokroviteljstvom brenda Perwoll predstavit će novu kolekciju odnosno svoju viziju za proljeće/ljeto. Na pisti najvećeg regionalnog tjedna mode, tijekom 28. sezone Bipa FASHION.HR-a Skoko i njegov prepoznatljiv dizajn postat će fokusom pretposljednje večeri.

Kad su u pitanju raskošne večernje toalete koje obožavaju mnogobrojne poznate i nepoznate Hrvatice, Ivica Skoko zasigurno je pri samom vrhu ljestvice. Glamur mu je drugo ime, a kako i ne bi bilo kad svaku njegovu novu kolekciju budnim okom prati ženski dio publike u potrazi za najljepšom haljinom rezerviranom za kojekakvu specijalnu priliku. Dizajnerova vizija za nadolazeće toplije dane definitivno su floralni uzorci, lagani materijal te vibrantne boje.

Zavirili smo u showroom Ivice Skoke koji nas je proveo kroz djelić kreativnog procesa nastajanja njegove nove kolekcije. Od moodboarda, inspiracije te dizajnerske skice pa sve do formiranja odjevnih komada u njihovu finalnu formu, dizajner je otkrio kako njegov kreativni proces započinje odabirom samog materijala. Također, još jedna ključna karika je Ivana Bilandžija Billy koja mu je desna ruka i zajedno s dizajnerom oblikuje posljednje detalje svake kolekcije. Nekoliko ključnih haljina koje krase prepoznatljivi elementi Skokinog dizajnerskog rukopisa prikazani su ispred naših kamera, u još uvijek nedovršenoj formi. No i to je dovoljno kao potvrda onome što je dizajner najavio da njegove brojne obožavateljice neće ostati razočarane.
Foto: Zvonimir Ferina
Video: Marko Gregurić
Objavljeno: 22.03.2019. u 14:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p