JESEN/ZIMA 2019./2020.

Najljepši trenuci 29. sezone Bipa FASHION.HR-a

Završio je još jedan nacionalni tjedan mode i puni smo dojmova!

Nacionalni tjedan mode, Bipa FASHION.HR, uspješno je priveo kraju 29. sezonu, a tijekom pet dana posebne modne kreacije predstavilo je čak 13 dizajnera. Kao i svake godine, Bipa FASHION.HR-u nije nedostajalo trenutaka koje ćemo još dugo pamtiti i koji su obilježili najvažniji domaći modni događaj.

Zagrebački velesajam na tjedan dana tradicionalno je postao domom mode, kreativnih frizura i upečatljivog make up-a. Prva večer FASHION.HR-a protekla je u znaku velike modne kuće Varteks, a sljedeći dan uslijedila je bajkovita priča Ivice Skoke pod pokroviteljstvom Perwolla. Treća večer okupila je mlade dizajnerske snage, Staša design, Yelena H., Les Émaux, Anthony Avangard i Klisab. Naredni dan svoju kolekciju predstavio je dizajner Robert Sever pokroviteljstvom brenda Noelle koji je publici ponudio nesvakidašnju reviju popraćenu impresivnom scenografijom. Posljednji dan bio je rezerviran za modne priče Branke Donassy, Spirit by T.B., Marine Design, modnog dvojca Twins pod pokroviteljstvom CCC Shoes& Bags i brenda BiteMyStyle by Zoran Aragović pod pokroviteljstvom Phillipsa. Svake sezone jedan od najzanimljivijih elemenata je atmosfera u backstageu i posebni trenutci koji ondje nastaju, a da ostanu zabilježeni pobrinuo se je naš službeni fotograf Zvonimir Ferina te predio dašak odlične atmosfere.

Kako bi frizure bile besprijekorne pobrinuo se Phillips čiji su autocurler i pegla za kosu zaslužni za divne frizure naših modela koje su ostale postojane i dugotrajne zahvaljujući odličnim Kevin Murphy proizvodima za finalno stiliziranje kose. Ipak, cjelokupan look nije u potpunosti zaokružen bez upečatljivog L'Oreal make up-a i Noelle četkica za šminkanje koji je manekenkama podario završni glow koji ćemo dugo pamtiti. Kako naši muški modeli ne bi ostali zapostavljeni, također se pobrinuo Phillips s One Blade brijačem koji garantira savršeno stiliziranu bradu dostatnu modnih pista. Nikako ne smijemo zaboraviti niti Niveu koja se pobrinula za dnevnu do svježine naših modela sjajnim Deo Milk dezodoranskom.


Dok su neki uživali u uljepšavanju i kreiranju neponovljive modne priče, drugi su užitak potražili u omiljenom Schweppesu koji je ponudio ukusno osvježenje, a oni koji ipak ne odustaju od dobro provjerene formule, osvježili su se omiljenom Janom. S druge strane, posjetitelji željni interaktivnog sadržaja zaustavili su se pokraj HP-ovog kutka gdje su imali priliku fotografirati se i kući ponijeti šarmantne polaroid fotke te zauvijek zabilježiti 29. sezonu nacionalnog tjedna mode Bipa FASHION.HR. Jedan od vodećih tehnoloških brendova, Samsung posjetiteljima je ponudio prvi pogled u novi Galaxy Note 10 mobilni telefon gdje je stručan tim svim zainteresiranim objasnio sve prednosti ovog odličnog gadgeta.Također, brojni uvanici Bipa FASHION.HR-a mogli su pogledati i najnoviju suradnju jedanog od najpoznatijih hrvatskih dizajnera, Juraj Zigman s Philip Morrisom, nastalu na inspirativnim vrijednostima kojima se, kako i sam kaže, vodi od početka svoje karijere – inovaciji, kreativnosti i autentičnosti.Veliko hvala sponzorima 29. sezone nacionalnog tjedna mode Bipa FASHION.HR: Bipa, Phillips, Schweppes, Samsung, Perwoll, CCC Shoes&Bags, Nivea, Jana, Opel, HP, PBZ, Kevin Murphy, L'Oreal, Noelle.

Također, posebna zahvala i brendovima koji su Bipa FASHION.HR goodie bag učinili zanimljivim i svoj znak pažnje poklonili brojnim posjetiteljima: Bipa, Perwoll, Jana, Schweppes, NiveaPBZ, L'Oreal, Story, Diva.


Foto: Zvonimir Ferina, Danko Šimunović, Matej Grgić
Objavljeno: 29.10.2019. u 11:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p