JESEN/ZIMA 2019./2020.

Održan je casting za modele ovogodišnjeg Bipa FASHION.HR-A

Najbolji modeli Hrvatske na castingu za Bipa FASHION.HR!

Rekordan broj modela okupio se na castingu za tjedan mode Bipa FASHION.HR koji će se održati od 21. do 26. listopada 2019. Poznati modni dizajneri i ovog su puta imali zadatak pomno promotriti i izabrati modele, koji će prošetati modnom pistom i tako predstaviti njihove najnovije kolekcije na 29. izdanju Bipa FASHION.HR-a.

Među brojnim modelima pojavila su i najpoznatija imena modeling scene koje smo navikli gledati na pisti, te veliki broj mladih lica, a pred dizajnerima je težak zadatak izabrati najboljih 150 koji će nositi njihove revije. Bogat program i ove sezone najavljuje uzbudljivu modnu jesen. Robert Sever nastupa u suradnji s beauty brandom Noelle, Ivica Skoko predstavlja reviju pod pokroviteljstvom branda Perwoll, a svoje će nove kolekcije prikazati i dobro poznati BiteMyStyle by Zoran Aragović pod pokroviteljstvom Philipsa, te Branka Donassy, Marina Design, KLISAB, Twins, Anthony Avangard, Yelena H. i Spirit by T.B.

 Hrvatski brand s londonskom adresom, Staša design, ove sezone također predstavlja svoju novu kolekciju zagrebačkoj publici, a prvi put na pisti Bipa FASHION.HR-a nastupit će dvojac Les Emaux. Modna kuće Varteks predstavit će novu kolekciju povodom obilježavanja 100 godina rada najpoznatijeg hrvatskog modnog branda. U pet dana programa publika će imati priliku uživati u novim kolekcijama omiljenih dizajnera, a Zagreb će postati epicentar modnih događanja u regiji.


Foto: PR
Objavljeno: 28.09.2019. u 14:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p