JESEN/ZIMA 2019./2020.

Brojne zvijezde zasjale su u kreacijama Ivice Skoke na drugoj večeri Bipa FASHION.HR-a

Majstor glamura predstavio novu kolekciju!

Majstor visoke mode Ivica Skoko još je jednom pokazao zašto nosi titulu neprikosnovenog kralja glamura. Druge večeri tjedna mode Bipa FASHION.HR, Skoko je predstavio novu kolekciju pod pokroviteljstvom branda Perwoll, a reviju su došle vidjeti brojne zvijezde koje su zasjale u kreacijama poznatog dizajnera. Glumice, pjevačice, voditeljice, sve žene koje za posebne prigode biraju Skokin potpis, bodrile su dizajnera iz prvog reda: Iva Mihalić, Lana Gojak, Ana Maras Harmander, Iva Mihalić, Jelena Glišić, Borna Kotromanić, Danijela Gračan, Ecija Ivušić, Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Antonia Dora Pleško, Nives Celzijus i brojni drugi.

Dramatična, glamurozna, veličanstvena revija oduševila je posjetitelje savršenom kombinacijom bogate kolekcije i minimalističke piste, kojom su dominirale Skokine manekenke poput boginja u dugim večernjim haljinama. Dramatičan dojam večernjih haljina pojačale su frizure i make up po kojima je Skoko poznat, a koje su poput ukrasa na njegovima haljinama dale poseban potpis reviji. Crna je i dalje omiljena boja jednog od najpoznatijih i najuglednijih dizajnera naše modne scene, no ovog puta Skoko je u kolekciju uvrstio i nekoliko modela u boji kože i dimno sive, kao stvorene za zaljubljenice u punokrvnu feminiziranost.

Naglašena ženstvenost i suptilna provokativnost predstavljene su kroz toalete i haljine s prozirnim elementima, dok su tračak glamura prizvali modeli u kolekciji ukrašeni svjetlucavim modnim dodacima. Pri kreiranju nove kolekcije Skoko je imao viziju snažne žene koja ne pristaje na kompromise, posebno ne u pitanju luksuzne mode. Ta žena ponosno i profinjeno nosi svaki komad dizajnerske odjeće.Ženstvena, tajanstvena, neuhvatljiva i zanimljiva žena je kakvom je vidi Ivica Skoko, nakon kojeg će i brojna druga modna lica predstaviti svoje kolekcije na Bipa FASHION.HR-u. Robert Sever će predstaviti kolekciju u suradnji s beauty brandom Noelle, dok će svoje nove ideje publici predstaviti i dobro poznati BiteMyStyle by Zoran Aragović pod pokroviteljstvom Philipsa, te Branka Donassy, Marina Design, KLISAB, Twins, Anthony Avangard, Jelena Holec i Spirit by T.B. Hrvatski brand s londonskom adresom, Staša design, ove sezone također predstavlja svoju novu kolekciju zagrebačkoj publici, a prvi put na pisti Bipa FASHION.HR-a nastupit će dvojac Les Emaux.

Ivica Skoko

Ana Maras, Iva Mihalić i Lana Gojak

Nusa i Fran Juraj Prižmić

Danijela Gračan

Ivana Delač

Jelena Glišić

Ana Miščević

Boris Banović

Ivan Friščić

Antun Aščić

Neda Parmać

Filip Dizdar s pratnjom

Dunja Ercegović

Sanela Seferagić Filipić

Tihana Harapin Zalepugin

Josip Tešija

Ecija Ivušić

Nives Celzijus

Antonia Dora Pleško

Maja Cvjetković

Antea Kodžoman

Marija Pajić

Maja Vračarić

Snježana Mehun

Foto: PR
Objavljeno: 24.10.2019. u 08:12
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p