JESEN/ZIMA 2019./2020.

Dosad najuzbudljiviju reviju Roberta Severa nisu propustili niti brojni poznati

Uzbuđenja na pisti nije nedostajalo!

Tjedan mode Bipa FASHION.HR bliži se kraju, a uzbuđenja na pisti ne nedostaje. Petak je obilježila nikad uzbudljivija revija jednog od najdugovječnijih modnih dizajnera u regiji, Roberta Severa. Pod pokroviteljstvom beauty brenda Noelle, Sever je predstavio žensku kolekciju zvučnog naziva „Vasilisa Severova“, a čarobna revija još je jedan pečat uspjeha dizajnera koji je ove sezone nadmašio sebe neočekivanom scenografijom.

Publika je ostala bez riječi kad je na samom početku dizajner izašao na pistu i počeo otkrivati ono što je uslijedilo, prekrasan romantičan prikaz Severove nove kolekcije. Iz prvog reda omiljenog su dizajnera pratile brojne poznate osobe: Tatjana Jurić, Ivan Vukušić, Ana Begić Tahiri, Lana Gojak, Jadranka Sloković, Mirna Zidarić, Antonija Stupar Jurkin, Katarina Baban, Arija Rizvić, Jagoda Kumrić, Sara Moser, Martina Stjepanović, Ana Maria Žužul, Tina Walme i mnogi drugi.

Za dramatičan dojam večeri zaslužna je raskošna scena i režija revije u kojoj je sudjelovao i sam dizajner. U središtu piste smjestio se postapokaliptični romantični vrt. Vođen idejom da moramo probuditi, u modernom životu, izgubljen odnos s prirodom, Sever je manekenke smjestio u rajski vrt koji ih je zarobio u romantičnoj iluziji. Poznat po svom suvremenom i chic izričaju, Robert Sever je u kolekciji „Vasilisa Severova” pokazao svoju viziju žene koja promišlja izvan okvira. Do krajnjih granica profinjena, ležerna i ženstvena kolekcija s puno ručne dorade osvojila je publiku!

Nakon Severove romantike na pisti, slijedi velika završnica Bipa FASHION.HR-a koja donosi uzbudljive revije brandova: Branka Donassy, Spirit by T.B., Marina design, Twins i BiteMyStyle by Zoran Aragović.

Tatjana Jurić i Robert Sever

Antonija Stupar Jurkin

Antun Aščić

Kristijan Žakić i Nino Sablić

Vinko Filipić i Sanela Seferagić Filipić

Ivan Vukušić

Lana Gojak i Ana Begić Tahiri

Ana Maria Percaić

Jagoda Kumrić

Ana Marija Žužul

Elizabeta Brodić

Katarina Baban

Arija Rizvić

Martina Stjepanović

Sara Moser

Tijana Pecenčić

Jadranka Sloković

Tihana Harapin Zalepugin

Tena Vodopija

Matea Rozina Nikšić

Mirna Zidarić

Sladjana Ostić

Lidija Šeatović

Petra Mamić

Tina Walme

Ana Bacinger

Dorin Zelenika

Sonja Kovač

Matea Miljan

Mijo Matić

Fran Lauš i Veronika Rosandić

Foto: PR
Objavljeno: 26.10.2019. u 10:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p