PROLJEĆE/LJETO 2019.

Romantična bajka nove Severove kolekcije

Robert Sever predstavio je još jednu sjajnu kolekciju
Prepoznat po svom dizajnerskom potpisu, kojim uspješno vlada hrvatskom modnom scenom već 18 godina, Robert Sever iz sezone u sezonu nastoji iznova šarmirati svoju publiku. Osluškivanjem potreba i želja svojih obožavateljica, Sever kreira odjeću koja je vrlo suvremena i funkcionalna s pomno razrađenim i rafiniranim detaljima u dizajnu.

Upravo je to bila polazna točka stvaranja nove kolekcije za proljeće/ljeto koju čine ženstvene i bezvremenske kreacije izrađene od delikatne čipke, trapera, viskoze, svile i pamuka. Inspiriran posljednjim valom carske Rusije, svoju novu kolekciju Sever je podijelio na nekoliko sekcija pa su se konceptualno kroz reviju protezale kreacije od potpuno bijelih do snažno kolorističkih. Uz pregršt romantičnih referenci koje su dodatno bile upotpunjene s krunama i vrlo dekorativnim ukosnicama, Severove obožavateljice na pisti Bipa FASHION.HR-a imale su priliku vidjeti i veliku floralnu sekciju gdje je kroz mnoge patchwork tehnike, dizajner prikazao kombinacije cvjetnih motiva. "Moja mama Marija bila je opsjednuta cvijećem. Uvijek je uzgajala i njegovala svoje biljke i upravo je tu opsesiju prenijela je i na mene. Uživam u proljeću i floralnim ljepotama koje prenosim na odjeću koju stvaram", istaknuo je Sever koji je kolekciju upotpunio i prepoznatljivim modnim detaljem kape Moskovljanke izrađene od trapera i kepera.

Druga večer Bipa FASHION.HR-a rezervirana je za muškarce i mušku modu pa će tako Sever po prvi puta predstaviti mušku kolekciju i pridružiti se kolegama dizajnerima kao dio FHR MEN večeri. Osim njegove, očekuju nas nove kolekcije Tomislava Bahorića i njegovog brenda Spirit by T.B., modne kuće Varteks te Boška Jakovljevića.
Foto: Saša Zinaja
Objavljeno: 20.03.2019. u 01:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p