PROLJEĆE/LJETO 2019.

Skoko oduševio brojnu publiku glamuroznim večernjim haljinama

Za reviju majstora glamura tražilo se mjesto više
Kad su u pitanju glamourozne večernje toalete, Ivica Skoko hrvatski je dizajner koji u malom prstu ima odgovor na modna maštanja brojnih Hrvatica. Naime, za reviju majstora glamura, kako ga popularno zove, i ovog puta tražila se pozivnica i mjesto više! Poznati dizajner predstavio je samostalnu reviju pod pokroviteljstvom brenda Perwoll tijekom 28. izdanja Bipa FASHION.HR-a i nitko nije ostao ravnodušan!

Za novu kolekciju, Skoko je inspiraciju pronašao u buđenju prirode pa i ne čudi da su novi modeli nježniji i lepršaviji. Svečane haljine zavijene u novo ruho na pisti Bipa FASHION.HR-a zaživjele su tako u svjetlim i pastelnim uzorcima u kombinaciji sa satenom, te neobičnim lameom. Skoko je na zanimljiv način spojio svilu i saten koje je upotpunio s materijalima neobičnih tekstura i 3D elemenata. Nova je kolekcija zaokružena romantična priča izrađena u pastelnim nijansama i nježnim uzorcima obogaćena nizom ručno rađenih detalja koji kolekciji daju pomalo bajkoviti prizvuk.

Cvjetni uzorci ove su sezone kod Skoke dominirali na pisti, kako u materijalima, tako i u vizualnim efektima na pisti tijekom revije. Bogatstvo uzoraka i boja može se pronaći u nijansama koje su za Skoku netipične, ali koje je savršeno uklopio u svoju viziju glamurozne, veličanstvene žene. Naglašeni makeup i voluminozna frizura pojačala je kontrast pastelnih nijansi i otmjene elegancije. Silueta je i dalje osnovna nit vodilja Skokinih kreacija jer njegove su haljine stvorene da istaknu eleganciju i veličanstvenost ženske ljepote. Novom je kolekcijom dizajner još jednom potvrdio status vladara modne piste.Cijelu kolekciju pogledajte u galeriji:
Foto: Saša Zinaja
Objavljeno: 23.03.2019. u 01:29
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p