JESEN/ZIMA 2019./2020.

Spektakularna završnica Bipa FASHION.HR-a okupila brojne poznate

Finalna večer pokazala je najbolje od domaćeg dizajna!

Finalna večer Bipa FASHION.HR-a pokazala je najbolje od domaćeg dizajna, a spektakularna završnica zaokružila je pet dana programa u kojem je predstavljeno 13 dizajnerskih kolekcija. Posljednji dan modnog tjedna donio je najuzbudljiviji program i pet jakih dizajnerskih imena: Branka Donassy, Spirit by T.B., Marina Design, Twins pod pokroviteljstvom branda CCC, te BiteMyStyle pod pokroviteljstvom Philipsa.

Gledalište je posljednje večeri bilo premalo za sve koji su željeli vidjeti revije omiljenih dizajnera, a među njima i brojni poznati zaljubljenici u modu: Ella Dvornik, Andrea Andrassy, Nina Mia Čikeš, Lidija Lešić, Lara Antić, Lea Mijatović, Manuela Svorcan, Minea, Martina Vrdoljak Ranilović, Nataša Mihaljčišin, Borut Mihalić, Tomislav Petranović, Nenad Korkut, Miran Kurspahić i brojni drugi.

Pet dizajnera finalne večeri Bipa FASHION.HR-a potvrdili su značenje pojma regionalna moda svjetskog predznaka. Vizija mode za nadolazeću sezonu je puna iznenađenja – funkcionalnost sa snažnom porukom, moda koja ne podliježe trendu, koja se iznova nadopunjuje i prezentira u novom svjetlu. Brišu se crte između street stylea i haute couturea, a military robusnost je savršena suprotnost lepršavom ženstvenom stilu.

Večer je otvorila jedna od najdugovječnijih dizajnerica naše scene Branka Donassy, koja je u svojoj kolekciji Big Bubbles prikazala fantastične vatirane kapute, jakne s hlačama i suknje od tkanina koje se prvenstveno koriste pri izradi sportske odjeće. Mističan prizvuk večeri se nastavio kolekcijom vječno inspiriranog Tomislava Bahorića i njegova branda Spirit by T.B., koja je pokazala koliko moda može biti uzbudljiva i inspirativna.

Branka Donassy

Spirit by T.B.

 Fantastičan eklektičan spoj retro chica i modernog, apokaliptičnog stila u kojem se ženstvenost sukobljava s mračnim kaosom predstavila je Marina Design. Ženstvenost, ali u nešto drugačijoj formi pokazali su Damir Begović i Domagoj Štimac u novoj kolekciji branda Twins, prikazanoj na reviji pod sponzorstvom obuće CCC, dok je čast da zatvori tjedan mode Bipa FASHION.HR pripala Zoranu Aragoviću i njegovom brendu BiteMyStyle, čiju reviju je sponzorski podržao Philips. 

Marina Design

Twins


BiteMyStyle

Uzbudljivim i energičnim završetkom BiteMyStyle revije, privedeno je kraju 29. izdanje Bipa FASHION.HR-a koji je i ove sezone opravdao titulu najvećeg modnog događaja koji predstavlja kolekcije najpoznatijih dizajnerskih imena i donosi najbolje od domaće mode. Abecedu trendova tijekom pet dana pratilo je oko 5000 uzvanika, a 13 modnih revija pratilo je više od 100 predstavnika medija. Zagreb je i ove sezone za vrijeme Bipa FASHION.HR-a postao epicentar modnih događanja u regiji.

Ella Dvornik

Andrea Andrassy

Vinko Filipić Sanela Seferagić Filipić

Aleksandra Orlić

Ana Maria Ricov

Staša Čimbur

Martina Vrdoljak Ranilović

Tomislav i Loredana Bahorić

Jelena Holec

Kristina Burja

Nino Sablić i Kristijan Žakić

Djenisa Pecotić

Dražen i Rosa Klarić

Miran Kurspahić

Tomislav Petranović i Zvončica Vucković

Antun Aščić

Andrijana Subotić Pjajčik

Marija Cvitanović

Igor Barberić

Renata Končić Minea

Elizabeta Brodić

Ronald Braus

Žanamari Perčić

Manuela Svorcan

Lara Antić

Lea Mijatović

Maja Bajamić

Paola Valić

Nina Mia Čikeš

Nenad Korkut

Ivana Pavić

Lidija Lešić

Matea Rozina Nikšić

Maja Vračarić

Ivana Krajinović

Ana Nikačević

Andrea Solomun

Borut Mihalić

Božo Skoko i Martina Pandžić Skoko

Iva Gradišer

Boris Stajduhar i Anamarija Kronast

John Pavlish, Ana Petričić Gojanovi i Josip Tešija

Matea Frajsberger

Maša Zibar

Ines Preindl

Ivana Travaš

Tomislav Grgić i Vjeko Mandić

Foto: PR
Objavljeno: 27.10.2019. u 11:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p