PROLJEĆE/LJETO 2019.

Style Talk: Zsa Zsa otkriva modne tajne

Prepoznativ stil poznate pjevačice!

Sinoć je završilo još jedno izdanje Bipa FASHION.HR-A, a brojni poznati nisu propustili prošetati upečatljive i zanimljive modne kombinacije, no za oko nam je posebno zapela mlada pjevačica Jelena Žnidarić, poznatija pod imenom Zsa Zsa koja nam je u blic razgovoru o modi otkrila što voli nositi i u čemu se najbolje osjeća, koji su njezini modni favoriti te što baš nikada ne bi obukla.

'Svoj stil bih opisala ponekad ludo, ponekad vrlo obično, ali definitivno nešto između sportskog i damskog izgleda. Zapravo se radi o jednom velikom miksu, a u zadnje vrijeme jako volim devedesete u nekoj kombinaciji s futurizmom.'

Budući da je Zsa Zsa pjevačica te dobar dio svog vremena provodi na pozornici, priznala nam je kako se njezin osobni stil i onaj kojeg nosi na pozornici ne razlikuju previše, no ipak za nastupe bira malo upečatljivije komade umjetničko prizvuka. 'Kada se baš sredim sam ista kao na pozornici, ali kada idem u kino onda doslovno idem u boyfriend majici.' Zsa Zsa nam je otkrila i kako u posljednje vrijeme naginje futurizmu, pa ne čudi da joj je trenutno najdraži dizajner Anthony Avangard. 'Volim haljine, ali oprao me futurizam tako da mi se jako sviđa Anthony jer pokušavam naći nešto što čudnije, ali ipet s druge strane nosivo.'


Na pitanje u čemu se najbolje osjeća, Zsa Zsa odgovara da voli poprilično sportsku odjeću s nekom zanimljivom notom, a to je najbolje pokazao njezin jučerašnji outfit u trendi neon boji koji je upotpunila zanmljivom prozirnom jaknom te na taj način cijeloj kombinaciji podarila upravo sportki izgled s modnim twistom kojeg obožava. 'Trendove pratim na pola, znači ono što mogu uklopiti u svoj stil, primjerice neon kojim nosim, bitno mi je da se osjećam udobno.' Dotaknuli smo se i trendova koje nikada ne bi obukla i saznali kako su trapez hlače na listi omraženih komada, a što se tiče shoppinga priznaje da je vrlo impulzivna.

'Kad vidim neku stvar odmah znam je li mi se sviđa ili ne, nikada ne idem u shopping s ciljom kupovine recimo žute majice, a komadi za koje bi definitivno izdvojila više novaca su jakna, torbica i ponekad dobre hlače ako su onako, statement. Također od modnih dodataka volim prstenje i sitne naušnice, ali nikada viseće, taj model nećete vidjeti na meni'.

Iako je mnogim ženama teško odreći se štikli bez obzira na neudobnost, Zsa Zsa nije jedna od njih i bez problema bira tenisice, no za posebna događanja naravno da voli dobre cipele. Jedan od najpopularnijih trendova, vinatga odjeća definitvno je stilski pravac koji Zsa Zsa voli jer ga je i sama nosila prije nekoliko godina, no priznaje kako se je malo udaljila od njega te sada njeguje neku drugačiju estetiku. Ovogodišnji Style Talk smo završili pitanjem što ne voli vidjeti na muškarcima te saznali da je to preuređena brada koja je kao sa slike te nema niti jednu manu, a što se tiče žena preuska odjeća koja je najčešće i broj manja te neuredne i neuređene obrve, dodaje ova simpatična pjevačica sa smješkom.
Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 24.03.2019. u 10:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p