PROLJEĆE/LJETO 2020.

Haljina kao omiljeni ljetni odabir koji pristaje svakoj prigodi!

Omiljeni modeli koje nosimo ove sezone!

Jučer su na drugoj večeri jubilarnog 30. Bipa FASHION.HR-a svoje kolekcije predstavila domaća dizajnerska imena Arileo, Les Émaux i Robert Sever te zanimljivim i posebnim modnim pričama oduševili sve prisutne. Ipak, ono to nam je uz kolekcije najzanimljivije svakako jest i raznovrstan streetstyle brojnih posjetitelja, a čini se da su ove sezone u fokusu haljine, što moramo priznati nimalo ne čudi jer su pred nama sve topliji dani koji vole fluidnost i opuštenost.

Kao što smo spomenuli, zaviriti u streetstyle kombinacije i istima se inspirirati, jedna je od najdražih aktivnosti, a pogotovo pridodamo li tome i činjenicu da su ove sezone haljine 'must have' komad. Ono što već na prvi pogled možemo primijetit jest da se nose boje, one vibrantne, ali i nešto nježnije. Naime, upečatljiv kolorit savršeno će se uklopiti u vruće ljetne večeri, a dnevnim kombinacijama podarit dozu eklektičnosti koja simbolizira vedar duh i podiže svaki dan. S druge strane, nježni pastelni tonovi naglasit će ženstvenost, fragilnost te na decentan, a istovremeno upečatljiv način ljetne odjevne kombinacije učiniti elegantnim i prozračnim.

Ono što također predlažemo je da se odlučite za detalje u vidu volana koje su naše gošće obožavale i tako naglasile zaigranost i opuštenost. Kada govorimo o krojevima, volimo lepršave midi modele haljina koji neobavezno padaju uz tijelo akcentirajući udobnost, ali naravno, ne odustajemo niti od nešto kraćih pripijenih varijanti koje će na divan način naglasiti svu ljepotu ženskog tijela. Ljeto u koje smo i kalendarski zakoračili, vrlo je zahvalan period za kombiniranje stylinga jer otvara velik poligon mogućnosti i varijacija. Upravo zato, ne sumnjamo da ćete potaknuti Bipa FASHION.HR streetstylom probuditi svoju kreativnost, izraziti individualnost i osobnost te zasjati u najboljem svijetu!

Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 04.07.2020. u 12:24
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p