JESEN/ZIMA 2019./2020.

Kako kombinirati običan bijeli t-shirt?

Klasik kojeg obožavamo!

Govorimo li o klasicima, gotovo je nemoguće započeti priču bez običnog bijelog t-shirta, a zašto je to tako leži u činjenici kako je riječ o vrlo jednostavnom, ali upečatljivom odjevnom predmetu koji nam iznova omogućava kreiranje bezbroj zanimljivih i drugačijih modnih priča.

Iako se trendovi iz sezone u sezonu rapidno mijenjaju, bijeli t-shirt uvijek pronađe svoj put ka ormarima brojnih trendsetterica. Naime, kao što smo spomenuli, bijeli t-shirt je iznimno jednostavan, ali upravo u tome leži njegova posebnost koja nam omogućava da ga u potpunosti prilagodimo sebi te tako kreiramo outfit koji će biti sinergija vječnog minimalizma, ali i neodoljive modne zaigranosti. Savršen bijeli t-shirt dolazi u nešto širem kroju, odnosno nije u potpunosti pripijen uz tijelo te je dovoljno dugačak kako bismo ga mogli zavezati u trendi čvor ili nositi unutar suknje ili hlača.

@nicoleballardini

@modedamour, @pepamack

Kombinacija s kojom baš nikada ne možete pogriješiti definitno je ona koja uključuje jeans komade. Ovom kombinacijom postići ćete odličan neobavezan look koji će odisati decentnom modnom notom, ali ipak zadržati prepoznatljivost i upečatljivost. Premda smo sigurni da nije potrebno dodatno napominjati kako su suknje jedan od omiljenih odabira kada govorimo o kombinacijama s bijelim t-shirtom, valja ipak naglasiti kako ovaj outfit ne poznaje godišnja doba te je uz odabir ključnih detalja idealan u različitim prigodama i vremenskim uvjetima, a to dokazuje i odabir bijelog t-shirta kao ključnog komada brojnih posjetitelja ovosezonskog nacionalnog tjedna mode Bipa FASHION.HR.

@fakander

Jesensko/zimski dani vole guste čarape, zanimljivu midi ili mini suknju, bijeli t-shit i omiljeni kardigan koji će vas utopliti. Bijeli t-shirt iznimno je prilagodljiv i jednostavan za kombiniranje, stoga nema baš nikakvog razloga da ovaj bezvremenski komad u potpunosti ne prigrlite kao sastavni dio svoje garderobe. Bijeli t-shirt ima mnoge prednosti, ali ono što zahtjeva je valjano održavanje kako bi se zadržao početni sjaj. Tada ono što predlažemo je da posegnete za Perwoll deterdžentima za pranje koji garantiraju postojanost boje, ali ostavljaju i svjež te mirišljav trag.

@pepamack

@brittanyxavier


Objavljeno: 27.10.2019. u 08:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p