PROLJEĆE/LJETO 2020.

Puf rukavi: stylish detalj koji volimo vidjeti u ljetnim kombinacijama

Upečatljivo, posebno i chic!

Jučerašnja, posljednja večer jubilarnog 30. Bipa FASHION.HR-a, osim sjajnim kolekcijama, oduševila je i vrlo stylish streetstylom. Već na prvi pogled bilo je vidljivo da su puf rukavi lajtmotiv večeri, što nimalo ne čudi jer je riječ o detalju koji je sinergija upečatljivosti i ženstvenosti. Upravo zato ako garderobu već niste nadopunili topovima, haljinama i bluzama koji su ukrašeni puf konstrukcijama, krajnji je trenutak da to  učinite!

Kada govorimo o puf rukavima, valja naglasiti da je riječ o dodatku koji odlično pristaje bluzama, haljinama ili topovima, a rukavi spomenutog kroja naglašavaju gornji dio tijela, pa nije naodmet za ostatak kombinacije odabirati nešto suptilnije linije. Ipak, volite li eksperimentirati s modom, različitim krojevima i volumenom, nisu isključene niti u potpunosti voluminozne kombinacije koje će naglasiti odvažnost i nešto drugačiju modnu priču.

Puf detalji obožavaju i uzorke, pa će tako ženstveni floralni biti jedan od onih s kojim ne možete pogriješiti. Floralni uzorak odlično izgleda u kombinaciji sa sandalama s block potpeticom ili tenisicama volite li dnevne casual kombinacije učiniti što udobnijima. Također, ne zaboravite se poigrati detaljima u vidu naušnica, odabirom mini torbice ili detalja za kosu. Što se tiče boja, volimo baš sve, od zagasitog kolorita, pa do vibrantnih nijansi koje naglašavaju ljeto i baš svakoj kombinaciji pružaju prijeko potrebnu zaigranosti upečatljivost.

U nastavku potražite nekoliko stylish komada s puf rukavima koje možete pronaći u ponudi omiljenih brendova!

& OtherStories (350 kn)

Reserved (90 kn), &OtherStories (1000 kn)

Bershka (120 kn)

Zara (120 kn), Bershka (120 kn)

Reserved (120 kn)

Zara (200 kn), Bershka (80 kn)

Silvia Tcherassi (cijena na upit)

Simone Rocha (cijena na upit), Paul & Joe's (cijena na upit)

Foto: Zvonimir Ferina, Reserved, Zara, &OtherStoreis, Net-a-Porter, Bershka
Objavljeno: 05.07.2020. u 12:57
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p