O NAMANacionalni tjedan mode, Bipa FASHION.HR od osnutka, 2006. godine svojim se promišljanjem, estetikom, programom i zavidnom razinom produkcijskih rješenja nametnuo kao lider u kategoriji modnih događanja u Hrvatskoj, ali i regiji.

U 30 sezona, najiščekivaniji modni događaj FASHION.HR pomicao je granice, rušio tabue, otvarao vrata novim idejama, medijima i tehnologijama te spajao modu s umjetnošću, filmom, sportom, glazbom i industrijom. Od početka do danas, ova je modna platforma progresivnim idejama i kreativnim pristupom pratila vodeće svjetske trendove, a često ih u domaćim okvirima i stvarala, kreirajući hrvatsku modnu scenu i promičući modni dizajn kao poslovnu i kreativnu snagu društva. Posljednjih 29 sezona posjetilo je više od 100 000 ljudi, a sam događaj prati više od 200 novinara iz Hrvatske i regije. Svaka sezona ove modne priče jedinstvena je i protkana zanimljivim programom i različitim lokacijama pa je tako, osim tradicionalnog Zagrebačkog Velesajma, Bipa FASHION.HR selio na najpoznatije i najatraktivnije lokacije diljem Hrvatske – plaza Zlatni rat, Galerija Klovićevi dvori, Tunel Grič, Gliptoteka HAZU, Park kralja Tomislava.

Kroz godine rada, s ponosom možemo naglasiti kako su na projektu sudjelovali brojni profesionalni I mladi talenti i entuzijasti, zaljubljenici u modu i volonteri koji su danas neizostavna karika velike obitelji FASHION.HR-a.

vrh stranice
p p