O NAMANacionalni tjedan mode, Bipa FASHION.HR od osnutka, 2006. godine svojim se promišljanjem, estetikom, programom i zavidnom razinom produkcijskih rješenja nametnuo kao lider u kategoriji modnih događanja u Hrvatskoj, ali i regiji.

U 26 održanih modnih sezona, najiščekivaniji modni događaj ponudio je kvalitetnu platformu za afirmaciju brojnim hrvatskim, ali i regionalnim modnim dizajnerima. Predstavljajući tako nove kolekcije najboljih dizajnera, iz sezone u sezonu, nestrpljivo se iščekuju imena koja će izaći na veliku modnu pistu, a o prepoznatljivosti samog projekta svjedoči činjenica da je projekt u posljednjih 26 sezona posjetilo više od 80 000 ljudi. Događaj godinama prati više od 200 novinara iz Hrvatske i regije, a osim tradicionalnog Zagrebačkog Velesajma, modne priče Bipa FASHION.HR selio je na najpoznatije i najatraktivnije lokacije diljem Hrvatske – plaža Zlatni rat, Galerija Klovićevi dvori, Tunel Grič, Gliptoteka HAZU, Park kralja Tomislava...

Kroz godine rada, projektu su pristupili brojni profesionalci, ali i mladi entuzijasti, zaljubljenici u modu i volonteri koji danas čine veliku obitelj FASHION.HR-a.

vrh stranice
p p