O NAMAUtemeljen 2006. godine od strane Vinka Filipića, BIPA FASHION.HR kao dio sveobuhvatnog koncepta FASHION.HR u kratko se vrijeme svojim promišljanjem, estetikom, programom i zavidnom razinom produkcijskih rješenja nametnuo kao lider u kategoriji modnih događanja u Hrvatskoj, ali i regiji.

U 17 održanih modnih sezona ( od kojih 5 spada i pod cruise izdanje, jedinstveni projekt na sceni koji početkom ljeta tržištu i javnosti predstavlja odjeću za nadolazeći godišnji odmor u impresivnim ambijentima poput plaže Zlatni Rat ili Parka kralja Tomislava) , BIPA FASHION.HR je ponudio kvalitetnu platformu za afirmaciju brojnim hrvatskim, ali i regionalni modnim dizajnerima. U tom periodu prikazano je više od 250 autorskih kolekcija.

O prepoznatljivosti samog projekta svjedoči činjenica da je projekt u posljednjih 17 sezona posjetilo više od 50 000 ljudi, a od 2006. godine objavljeno je više od 6 000 članaka u nacionalnim i inozemnim medijima.

U tom periodu, projektu su pristupili i brojni profesionalci ali i entuzijasti, koji danas čine veliku obitelj FASHION.HR-a.

vrh stranice
p p