CRUISE 2016.

Zavodljiva Angie Rose Roberta Severa za vruće ljeto

U iščekivanju cruise kolekcije poznatog dizajnera

Robert Sever

Zavodljiva, koketna, senzualna i romantična - takva je Angie Rose, cruise kolekcija Roberta Severa, koju će omiljeni dizajner poznatih Hrvatica predstaviti uskoro na BIPA FASHION.HR-u Cruise Collection. Angie Rose nastavlja se na proljetnu kolekciju, a inspirirana je vrlo jednostavim i opuštenim lifestyleom. Sever dizajnira za žene koje se vole osjećati chic i ženstveno, ali istovremeno neopterećeno i s dozom ležernosti koja očekivano ide uz vruće ljetne dane i noći.

 
“Naša je ideja da je odjeća izuzetno nosiva, a vizualno atraktivna i da je kolekcija zaokružena total lookom, od nakita do torbica koji i ovog puta dolaze iz naše radionice”, najavio je Robert Sever. Linije ove cruise kolekcije su već prepoznatljiva silueta RS brenda, izrazito nosive, i satkane od ugodnih i finih materijala poput svile, viskoze te ručno pletene kačkane čipke koja je okosnica i ove kolekcije.
 
Robert Sever 
U formi se dizajner poigrao i dužim modelima koji raskošću i volumenom najljepše ističu siluetu ženskog tijela. Dizajner poznat kao majstor kombiniranja različitih krojeva, dužina, uzoraka i boja s ovom cruise kolekcijim obraća se ženama koje vole decentnu eleganciju i chic, s puno detalja kojima dizajner posvećuje posebnu pažnju. Angie Rose nosi suknje u nekoliko dužina, lepršave i duge od fine čipke, košulje opuštenog i oversized kroja, ukrašene volanima i čipkom - koje odaju romantičnu stranu RS branda. Prije nekoliko godina Robert Sever u kolekciju je uvrstio ručno oslikane traperice, pa su tako i u ovoj zastupljeni komadi na kojima ima puno ručne dorade, poput trapera oslikanog cvjetnim motivima koji su naknadano izvezeni.
  Robert Sever
 
Revija Roberta Severa je na rasporedu je 27. lipnja, druge večeri BIPA FASHION.HR Cruise Collection, koji se ove sezone prvi put odvija na prekrasnom platou Gradec Galerije Klovićevi dvori.
 
Foto: JurePerišić
Objavljeno: 15.06.2016. u 10:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p